Wij zijn Boat Floors Meppel. Een bedrijf gevestigd in provincie Drenthe, vlak bij de Weerribben-wieden. Wij weten als geen ander hoe fijn varen is, en vanuit onze visie om boten onderhoudsarmer te maken willen wij daaraan bijdragen.

Vanuit deze visie is ook ons zusterbedrijf onstaan, Schuurman Total Boat Care. Dit bedrijf is gefocust op het poetsen en reinigen van boten, ook met als doel ‘meer genieten, minder onderhoud’.

Wij hebben met Boat Floors Meppel daarom gekozen voor Flexiteek. Dit duurzame product heeft de luxe uitstraling van echt teak, maar niet de nadelen ervan. Dus er is geen noodzaak om uren te schrobben, of om het teak weer te beschermen. Een simpele reinigingsbeurt volstaat.

Het mooie aan Flexiteek is, is dat het vervaardigd is uit composiet materialen, het 100% recyclebaar is en de anti-slip kwaliteiten zijn uitstekend.

We zijn gespecialiseerd in het leggen van Flexiteek op maat. In samenwerking met verschillende bedrijven in de omgeving hebben wij al vele boten voorzien van een mooie Flexiteek vloer. Onze kracht zit in het meedenken, in onze service en in onze kwaliteit. Dus ook voor jouw boot hebben wij de oplossing!

 
Vorige slide
Volgende slide

Inloggen