Assortiment

Boat Floors Meppel heeft meerdere soorten vloeren en tapijten in het assortiment. Zo zit er voor u altijd wat tussen!

Flexiteek 2G is de nieuwste generatie Flexiteek. Het is een prachtig, lang meegaand en sterk presterend dek, ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan. Door de fijne vezelafwerking lijkt Flexiteek 2G op het traditionele teakdek, maar heeft het niet de nadelen ervan. 100% recyclebaar, goede antislip kwaliteiten en minimaal onderhoud!

Wij hebben maar liefst 11 verschillende kleuren in het assortiment, waardoor wij met u een perfecte kleurencombinatie vast kunnen stellen voor uw boot!

Meer informatie over Flexiteek 2G

Infinity tapijten zijn gemaakt van vinyl, wat meestal wordt gebruikt in de Amerikaanse sportboten. Maar deze tapijten kunnen ook geplaatst worden in diverse andere boten.

Infinity is voorzien van een unieke vinyl foam rug die het voor diverse ondergronden ideaal maakt. Infinity Luxury Woven Vinyl is sterk, comfortabel, modern, gemakkelijk in gebruik en een uitstekende keuze voor de sectoren watersport, projectbouw, horeca, gezond- heidszorg en winkels, en zelfs voor thuis.

Infinity is eenvoudig te reinigen, UV- en vlekbestendig, vuilafstotend, droogt snel en omvat een antimicrobiële en antibacteriële technologie die de groei van bacteriën tegengaat.

Het materiaal is bestand tegen benzine-, diesel- en motorolie en niet gevoelig voor vogel- en spinnenpoep.

Vergeleken met andere soorten vloerbedekking zijn de onderhoudskosten op lange termijn laag.

Het materiaal is duurzaam, geluid- dempend en 100% recyclebaar.

Meer informatie over Infinity

Nautifloor is een pvc vloerbedekking met teak uitstraling van slechts 2 mm dik voor binnen en buiten. Nautifloor is niet alleen ontwikkeld voor de watersport, maar tevens te gebruiken in hotels, restaurants, winkels en ook in woningen.

In tegenstelling tot vinyl vloeren met papier of vilt backing wordt Nautifloor geproduceerd met een stabiele backing die zelfs in extreem warme of koude temperaturen niet scheurt.

Nautifloor is flexibel, 100% waterdicht en zeer slijtvast. Daarnaast is het materiaal vlekbestendig en heeft Nautifloor uitstekende antislipeigenschappen. Het materiaal is zeer duurzaam en voldoet aan hoge brandklasses (IMO A652)

Meer informatie over Nautifloor

Marine Tuft is een unieke, stijlvolle, comfortabele en duurzame in- en outdoor vloerbedekking. Deze is uitgevoerd in een maritieme look en daardoor uitermate geschikt voor toepassing in de maritieme sector/watersport.

De Marine Tuft producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen; de UV-, (zee- en chloor)waterbestendigde vezels en de waterdoorlatende Aquabac onderkant zorgen voor een brede en duurzame toepasbaarheid.

Marine Tuft vloerbedekking is zacht voor uw voeten, eenvoudig schoon te maken, licht van gewicht, geluidabsorberend en warmtebestendig.

Marine Tuft kan zowel los gelegd als verlijmd worden en is geschikt voor boten, caravans, woningen, bij zwembaden, in tuinen en serres, winkels en beursvloeren.

Meer informatie over Marine Tuft

SOFTEX is een watervast tapijt welke speciaal ontwikkeld is voor de afwerking voor de vloer en wanden in auto’s en boten.
Het materiaal is kleurecht, licht van gewicht, slijtvast, soepel en gemakkelijk te verwerken en eenvoudig schoon te maken is.
Het materiaal is UV bestendig, Rot en schimmelvrij en rafelt niet.

Softex is gewoon te knippen en naadloos tegen elkaar aan te leggen

Meer informatie over Softex