Van tenders tot luxejachten is Flexiteek 2G de perfecte keuze voor uw gedroomde dek. Het is ontworpen om u het ultieme te bieden qua uiterlijk, levensduur en prestaties.

Flexiteek 2G is een prachtig, lang meegaand, sterk presterend dek, ontworpen om aan alle weersomstandigheden te weerstaan.

Als de gevestigde leider in zijn categorie is Flexiteek 2G uitermate populair onder eigenaars van boten. Het wordt eveneens wereldwijd door ruim 200 bootconstructeurs gespecificeerd. Met Flexiteek 2G is er geen noodzaak om urenlang uw dek te schrobben, schuren en oliën. Onze originele dekken – ongeveer 20 jaar geleden aangebracht – functioneren nog steeds feilloos en zien er nog steeds prima uit.

Met zijn fijne vezelafwerking is Flexiteek 2G prachtig gemaakt om er net als echt teak uit te zien. Alleen u weet dat het niet authentiek is. Flexiteek 2G is de perfecte keuze indien u naar de traditionele aantrekkingskracht van een weelderig teakdek streeft en bestaat in de opties ‘als nieuw’ en ‘verweerd’. Wij werden anno 2000 gesticht en hebben het team met de grootste ervaring, dat zich overal ter wereld bevindt om ondersteuning te leveren bij het ontwerpen, vervaardigen en installeren van uw synthetisch dek.

Flexiteek is een probate technologie, waarbij originele dekken nu ruim 20 jaar oud zijn en nog steeds wondermooi ogen. Uw nieuwe dek heeft 10 jaar garantie tegen materiaalgebreken. Alle Flexiteek-dekken worden uitsluitend met vinyllastechnieken vervaardigd, wat de naden sterker maakt dan bij gebruik van lijm. Het oppervlak is uiterst slijtvast en uv-stabiel kan geheel opnieuw geschuurd worden indien u dat ooit moet of wilt doen.